ОБЩЕСТВО ПАМЯТИ СВЯТЫХ ЦАРСТВЕННЫХ МУЧЕНИКОВ И АННЫ ТАНЕЕВОЙ В ФИНЛЯНДИИ RY.
TSAARI NIKOLAI II ja ALEKSANDRA
ЦАРЬ ‒ ЭТО СИМВОЛ РОССИИ, РУССКОГО ЧЕЛОВЕКА!

PYHÄT KEISARILLISET MARTTYYRIT JA ANNA TANEEVA SUOMESSA MUISTOYHDISTYS RY.Нет больше той любви, как если кто положит
душу свою за друзей своих.
(Ин 15:13)
НАШИ ДРУЗЬЯ - MEIDÄN YSTÄVÄT:
АЛЬБОМЫ АННЫ
АЛЕКСАНДРОВНЫ ТАНЕЕВОЙ


АЛЬБОМЫ АННЫ АЛЕКСАНДРОВНЫ ТАНЕЕВОЙПОМОГИТЕ ВОССТАНОВИТЬ СВЯТЫЕ ЦАРСКИЕ МЕСТА!

КОНТАКТЫ


«Наш род служил трем Царям, каждый день в нашем доме Царь упоминался почти как Богу равный. Наш отец подчеркивал важность для человека чувства долга и призывал нас во всех случаях жизни следовать голосу своей совести»RISTISAATTOKULKUEESTA 2017. EVGENIA SULTAN


Evgenia Sultan tyttärensä kanssa keskellä

Rakkaat ystävät!

Kiitän Jumalaa, joka mahdollisti minun ja tyttäreni Anastasian osallistumisen ristisaattoon Virolahdella, missä Keisari Nikolai II:n vietti perheineen lomia vuosina 1906-1914. Kiittäen kirjoitan kaikille järjestäjille: Ludmila Huhtiniemelle ja hänen miehelle Aleksanderille, joka oli korvaamaton apu. Dimitrille, pappi Timo Soisalolle ja kaikille ristisaattoon osallistuneille. Meitä kaikkia yhdisti yhteinen rukous ja pyhä muisto tsaarin perheelle ja Anna Aleksandrovna Taneevalle (nunna Maria). Vaikka ristisaatto oli fyysisesti raskas, kuitenkin jokainen halusi kulkea sen loppuun asti pyhää muistoa kunnioittaen.

Matkan lopuksi meitä odotti uskomaton yllätys. Kun saavuimme Virolahden rannalle silmämme etsivät Keisarin lähdettä, josta kasvavat kolme isoa puuta. Suureksi ihmeeksemme huomasimme, että lähteen luokse oli asennettu suuri, kaunis, ortodoksinen risti. Täällä meidän luokse tulivat paikalliset asukkaat Esko ja hänen ystävänsä. He kertoivat, että olivat odottaneet meidän saattuetta ja juuri ennen meidän tuloa olivat itse asentaneet ristin lähteen luokse. Kertoivat, että paikallisen luterilaisen kirkon pastori oli löytänyt kyseisen ristin varastosta ja luovutti ristin heille. Kyseinen tapahtuma oli silmissämme merkki Jumalalta. Kiitimme suuresti näitä ihania ihmisiä ja ympärillämme vallitsi silloin yhteinen pääsiäisen ilo.

P.S. Koko ristisaaton aikana oli kevyt viileä tuuli, paistoi aurinko ja oli kauniita pilviä taivaalla. Ristisaaton päätyttyä, juuri kun pääsimme bussiin alkoi hirmuinen rankkasade. Emme kastuneet ollenkaan.

Kiitos Jumalalle kaikesta!

Evgenia Sultan.

Helsinki.
20.07.2017.